Barona xChange

Miksi et lähtisi töihin Espanjaan?

Työympäristön vaihdos piristää, antaa uutta virtaa ja avartaa! Nyt voit toteuttaa haaveesi ja lähteä kauttamme töihin Espanjaan, jatkaen nykyisen työsi tekemistä aurinkoisesta Andaluciasta käsin.

Lähde töihin Espanjaan

– siirrä työpisteesi aurinkoiseen Andaluciaan

Oletko lomaillut etelän auringossa ja halunnut jäädä sinne pidemmäksi aikaa? Oletko haaveillut töistä ulkomailla? Halajatko uusia kokemuksia, kansainvälisyyttä? Miksipä et lähtisi ja siirtäisi työtuoliasi lämpimään ja aurinkoiseen Espanjaan! Uusi kulttuuri, uusi työympäristö, lämpö ja aurinko ovat vaihtelua, jota jokainen kaipaa. Väliaikainen työ ulkomailla motivoi, tuo itsevarmuutta, kielitaitoa ja laajentaa maailmankuvaa. Lähtö töihin ulkomaille suomalaiseen yritykseen on helppoa ja turvallista, myös muutto Espanjaan on tehty helpoksi, sillä autamme siellä alkuun pääsemisessä.

Muuta sovituksi määräajaksi Espanjaan ja tee nykyistä työtäsi sieltä käsin

Barona xChange tarjoaa mahdollisuuden työskennellä 6-12 kuukauden jakson etätöissä Espanjan Fuengirolassa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan homma toimii näin: Työnantajasi tekee sopimuksen Baronan kanssa, minkä jälkeen jäät palkattomalle vapaalle nykyisestä työpaikastasi. Sovitun työskentelyjakson ajaksi siirryt Baronan palkkalistoille ja muutat Espanjaan jatkamaan samaa työtä, mitä teet omalle työnantajallesi. Työsi ei siis muutu muuten kuin että teet sen etänä. Työskentelet Fuengirolassa Baronan suomenkielisessä palvelukeskuksessa muiden suomalaisten kanssa ja raportoit omalle esimiehellesi, kuten ennenkin. Myös tiimisi pysyy ennallaan. Vaihtojakson päätyttyä palaat takaisin Suomeen, entisen työnantajasi palvelukseen ja jatkat töitäsi siitä, mihin Espanjassa jäit.

Haluatko kertoa esimiehellesi Baronan tarjoamasta mahdollisuudesta lähteä vaihtoon Espanjaan?

Vinkkaa ohjelmasta esimiehellesi